UPDATE Călcat de tren: „Mecanicul l-a observat, dar nu a putut să frâneze”. Cadavrul, găsit după trei ore, într-o râpă

UPDATE Călcat de tren: „Mecanicul l-a observat, dar nu a putut să frâneze”. Cadavrul, găsit după trei ore, într-o râpă

Accident feroviar mortal în Drăgăşani - Vâlcea Foto Adevărul

Un accident feroviar s-a produs marţi dimineaţa, 3 august, pe un pasaj rutier, fără bariere, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 09:20 Trenul implicat în accidentul de la Drăgăşani, nr. 1923, unul de tip Interregio, circula pe relaţia Mangalia - Sibiu. 

Traficul feroviar şi rutier a fost întrerupt mai bine de o oră între orele 4:12 şi 5:20.

La această oră, potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, circulaţia atât feroviară cât şi rutieră a fost reluată în condiţii normale.

Update, ora 09:00 Pentru că mecanicul de locomotivă nu a mai putut să frâneze, impactul a fost deosebit de violent, corpul fiind proiectat în afara şinelor de cale ferată.

Pe surse am aflat că aproximativ două - trei ore le-a luat pompierilor ca să găsească, într-un final, într-o râpă corpul neînsufleţit.  

Update, ora 08: 55 Dintr-o informare transmisă de reprezentanţii ISU Vâlcea reiese că după accident a fost nevoie de prezenţa pompierilor militari pentru a găsi corpul neînsufleţit al bărbatului accidentat pe şinele de cale ferată: „O misiune căutare persoană, posibil lovită de tren, în municipiul Drăgăşani – intervenţie în derulare la momentul raportării”. 

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Un bărbat de 50 de ani din această localitate a fost lovit de tren, iar în urma impactului a decedat. 

Din declaraţiile mecanicului de locomotivă, reiese că omul i-a apărut brusc pe şine şi nu este exclus ca în urma cercetărilor să se constatate că a fost vorba despre o sinucidere. Nu a mai apucat să frâneze şi l-a accidentat.
 
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Drăgăşani intervin în acest moment la un accident feroviar, soldat cu decesul unui bărbat. Din primele date s-a constatat că mecanicul de locomotivă a observat pe şinele de tren un bărbat, nu a putut să frâneze şi l-a accidentat pe acesta, survenind decesul. Victimă are 50 de ani, este din Drăgăşani, iar  accidentul s-a petrecut în municipiul Drăgăşani, la  un pasaj rutier de trecere la nivel cu cale ferată, fără bariere”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările