UPDATE Ziua şi accidentul pe Valea Oltului: autoturism răsturnat pe DN 7, cu o victimă

0
0
Autoturism răsturnat pe Valea Oltului, DN 7 / E 81, la Călineşti - Brezoi, în judeţul Vâlcea, cu o victimă; Foto Adevărul
Autoturism răsturnat pe Valea Oltului, DN 7 / E 81, la Călineşti - Brezoi, în judeţul Vâlcea, cu o victimă; Foto Adevărul

Evenimentul s-a produs luni după orele prânzului, 2 august pe DN 7 / E 81, pe raza satului Călineşti din Brezoi, judeţul Vâlcea.

Update, ora 13:53 Circulaţia pe DN 7 / E 81, în zona Călineşti de pe Valea Oltului a fost reluată în condiţii normale, potrivit poliţiştilor vâlceni.

Update, ora 13:45 Reprezentanţii IPJ Vâlcea au anunţat că un sensul de mers Sibiu - Vâlcea este blocat în acest moment, în zona accidentului circulându-se alternativ, dar şi că victima a refuzat transportul la spital. 

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Din primele informaţii, furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, reiese că accidentul rutier a avut loc înainte de viaductul Albioara. 

Un autoturism s-a răsturnat într-o parte şi, deşi iniţial nu se cunoştea numărul de victime, ulterior s-a revenit asupra acestei informaţii cu precizarea că este vorba de un singur rănit, în stare conştientă şi cooperant. 

„Pompierii militari se deplasează cu o ambulanţă SMURD, iar  SAJ cu o ambulanţă”, au mai precizat reprezentanţii ISU.

Poliţia Vâlcea a precizat că nu sunt probleme de trafic: „Poliţiştii Serviciului rutier intervin în acest moment la un accident soldat cu o persoană rănită, pe Drumul naţional 7, localitatea Călineşti, victima a fost preluată de ambulanţă. Este implicată o singură maşină, şoferul nu a consumat alcool, cercetările sunt în derulare. Nu există probleme de trafic”.

În fiecare zi, în ultima perioada, traficul pe Valea Oltului a fost blocat de câte un accident rutier. Sâmbătă, 31 iulie, spre exemplu, în urma impactului a două maşini, produs la Râului Vadului - Câineni, în Vâlcea, patru persoane au ajuns la spital, printre care şi o copilă de 4 ani. În ziua următoare, 1 august, tot în zona, la graniţa dintre Vâlcea şi Sibiu, în Lazaret, s-a produs un carambol, în care au fost implicate patru maşini. Nouă persoane au suferit în urma acestui accident diverse leziuni, dintre care două foarte grave. pentru una dintre ele a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD. Sâmbătă, traficul pe DN 7 / E 81 a fost blocat timp de o oră jumătate, în timp ce duminică, pe Valea Oltului nu s-a circulat aproape deloc timp de cinci ore

Vă mai recomandăm şi:

Cozi de 20 de kilometri pe sens, la cinci ore de la producerea accidentului cu nouă victime, pe Valea Oltului VIDEO

Traficul pe Valea Oltului, blocat din nou în urma unui carambol, cu nouă victime, la graniţa dintre Vâlcea şi Sibiu VIDEO

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite