UPDATE FOTO Accident feroviar pe Valea Oltului: un autoturism a căzut pe şinele de cale ferată. Salvare miraculoasă în ajun

UPDATE FOTO Accident feroviar pe Valea Oltului: un autoturism a căzut pe şinele de cale ferată. Salvare miraculoasă în ajun

Accident feroviar pe Valea Oltului la Câineni - Vâlcea - o maşină a căzut pe şine şi a fost lovită de un tren Foto Adevărul

Un accident a avut loc în seara de Ajun de Crăciun, 24 decembrie, pe Valea Oltului, în Vâlcea. O maşină care a căzut pe şinele de cale ferată a fost lovită de un tren.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 19:10 Poliţia Vâlcea a oferit informaţii despre împrejurările în care a avut loc accidentul: „Pe DN 7, la km 234+900 m, la limita cu judeţul Sibiu, a avut loc un accident feroviar între un tren şi un autoturism. Maşina se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea când a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet pe care l-a rupt şi a ajuns pe calea ferată”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. 
 
Aceeaşi sursă a confirmat faptul că în momentul impactului, în autoturism nu mai era nicio persoană, cele două tinere care erau în interior, reuşiseră să iasă.
 
Update, ora 19:00 Pasagerele din maşina lovită de tren au 20 şi respectiv 21 de ani. 
 
Nu se ştie deocamdată, cum au ajuns cu maşina pe şinele de cale ferată.
 
Imagini de la accidentul feroviar pe Valea Oltului, de la Câineni - Vâlcea - o maşină a căzut pe şine şi a fost lovită de un tren Foto Adevărul
 
- ŞTIREA INIŢIALĂ -
 
Accidentul a avut loc în zona Câineni, lângă DN 7. 
 
„Un autoturism a căzut pe calea ferată şi a fost lovit de tren. În maşină erau două femei. Ambele sunt conştiente. Pompierii militari intervin cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu un echipaj”, a anunţat iniţial purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Cătălin Popescu. 
 
La scurt timp a revenit cu o nouă informaţie, legată de incident, referitoare la salvarea miraculoasă a celor două pasagere: „Cele două ocupante au reuşit să iasă înaintea coliziunii cu trenul. Este vorba despre un tren de pasageri, care se deplasa de la Râmnicu Vâlcea spre Sibiu”, a mai precizat reprezentantul ISU Vâlcea.
 
Este vorba despre două tinere care au suferit un atac de panică.   
 
Vă mai recomandăm şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările