11 percheziţii domiciliare în Vâlcea şi Argeş la persoane acuzate de corupţie şi evaziune fiscală, din domeniul forestier

11 percheziţii domiciliare în Vâlcea şi Argeş la persoane acuzate de corupţie şi evaziune fiscală, din domeniul forestier

Miercuri, 22 octombrie, s-a dispus efectuarea a 11 percheziţii domiciliare în două judeţe într-o cauză penală, în care se cercetează infracţiuni săvârşite în ultimii doi ani, legate de fondul forestier naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Percheziţiile domiciliare au în vizor un ocol silvic din Vâlcea şi mai multe firme şi persoane din Vâlcea şi Argeş şi sunt efectuate de procurori şi poliţişti Anticorupţie.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis în legătură cu acest subiect: „Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi evaziune fiscală, săvârşite în perioada 2018 - 2020, în legătură cu activităţi referitoare la administrarea şi protecţia fondului forestier naţional.
 
În cursul zilei de astăzi, 22 octombrie, pe baza autorizaţiilor emise de către instanţă, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, 11percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vâlcea şi Argeş din care una este sediul unei instituţii publice, iar celelalte sunt sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane fizice.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea lucrătorilor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Vâlcea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş şi Garda Forestieră Vâlcea. 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările