O şoferiţă, filmată în timp ce circulă pe contrasens pe DN1. Poliţia Rutieră nu a intervenit, deşi a fost alarmată de două ori de un alt şofer VIDEO

O şoferiţă, filmată în timp ce circulă pe contrasens pe DN1.
Poliţia Rutieră nu a intervenit, deşi a fost alarmată de două ori de un alt
şofer VIDEO

O şoferiţă care a circulat pe contrasens zeci de kilometri, pe DN1, pe raza judeţului Prahova, a fost filmată în cursul nopţii de luni spre marţi de către un alt participant la trafic. Bărbatul susţine că deşi a alertat Poliţia, sunând de două ori la numărul unic de urgenţă, nu a intervenit niciun echipaj de la Rutieră.

Eu cred ca si in geopolitica ar trebui sa se sarbatoreasca Sf. Valentin. In felul asta am vedea si noi mai clar cine pe cine curteaza (ca de iubit geopolitic nu poate fi vorba) si am intelege legaturi pe care nu le descifram neaparat din stiri si cu atit mai putin din declaratii, sau ne-am aminti de relatii evidente, dar pe care le ignoram in tumultul politic local.

acum 3 luni · comentarii (1)

Doamna Maia Sandu a câştigat alegerile prezidenţiale din Republica Moldova pe baza promisiunii de a organiza alegeri anticipate. Este normal ca orice preşedinte să dorească a avea de partea sa o majoritate în Parlament, atunci când doreşte să promoveze anumite reforme, vitale pentru statul pe care îl conduce.

acum 3 luni · comentarii (5)

Bugetul pe 2021 nu rezolvă nimic din problemele de funcţionare a statului român. Nu reduce cheltuielile de funcţionare, nu elimină aparatul supradimensionat al celor 47.000 de instituţii ale  sale. Mai mult, este bazat pe vise… exotice, care se vor sparge în curând în capul nostru, al tuturor. Fără cei trei R, Restructurare, Reorganizare, Reducere, România nu va primi un euro de la UE sau FMI. Şi nici de la creditori.

acum 3 luni · comentarii (57)

De ce nu avem la ora asta o comisie a votanţilor care să investigheze ce se intîmplă la USR? De ce nu există o petiţie „Opriţi declinul moral al USR”? Sau criteriul cu CNSAS şi firmele Securităţii chiar nu era al nimănui, doar spoială, milionul doar unul de manevră, care a pus botul la această propunere nepratică şi populistă că aşa dădea bine?

acum 3 luni · comentarii (0)

Cu ce a „păcătuit” actorul Dragoş Bucur? El a făcut o postare pe Facebook în care spunea că nu poartă mască şi nu se vaccinează. Nu a îndemnat pe nimeni să nu poarte mască şi nici nu a cerut cuiva să nu se vaccineze. A arătat doar atât: că astea sunt opţiunile lui, strict personale, şi că are dreptul să le exprime în public.

acum 3 luni · comentarii (25)

A intrat în eternitate după o grea suferinţă agravată şi de covid, dar, ca şi când ar fi intrat în neant, fiindcă având nenorocul să moară ”într-o societate fără prinţipuri, va să zică că nu le are” – vorba lui Caragiale - n-a putut concura cu omniprezenţa, în  jurnalele televiziunilor de ştiri şi generaliste, a unei cuconiţe, care îşi schimbă la vedere bărbaţii şi îi pune la vedere ca pe costumele de baie,

acum 3 luni · comentarii (0)

Cu ce a „păcătuit” actorul Dragoş Bucur? El a făcut o postare pe Facebook în care spunea că nu poartă mască şi nu se vaccinează. Nu a îndemnat pe nimeni să nu poarte mască şi nici nu a cerut cuiva să nu se vaccineze. A arătat doar atât: că astea sunt opţiunile lui, strict personale, şi că are dreptul să le exprime în public.

acum 3 luni · comentarii (25)

Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei continuă de şapte ani de zile. Crimeea şi o parte din Donbass rămân ocupate. Ultima întâlnire a liderilor din formatul Normandia, al cărei scop a fost rezolvarea situaţiei la nivelul cel mai înalt, a avut loc în decembrie 2019. În ciuda eforturilor noului executiv de la Kiev, de a accelera procesul de negociere, situaţia rămâne neschimbată, iar zeci de mii de oameni rămân ostatici ai acestui conflict.

acum 3 luni · comentarii (14)

123 de poliţişti, 50 de jandarmi, 14 militari M.Ap.N. şi 10 poliţişti locali, constituiţi în 40 de dispozitive de ordine şi siguranţă publică şi puncte de verificare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploieşti, au fost mobilizaţi să verifice respectarea reglementărilor în vigoare, în două comunităţi de romi, Mimiu şi Bereasca.

acum 1 an · comentarii (60)

Salut, Internet! Numele meu este Bogdan şi sunt elev în clasa a XII-a în Ploieşti. În judeţul meu nu au fost închise şcolile, în oraşul în care locuiesc nu a fost dată zăpada de pe drum, iar patinajul artistic este o probă obligatorie pentru toţi pietonii, deoarece autorităţile nu se ocupă corespunzător de treaba asta cu „iadul alb”.

acum 3 ani · comentarii (29)

Ne hrănim cu bârfe şi cu scandaluri, băgăm certuri în sânge. Nu ne place să intervenim ca să aplanăm un conflict, indiferent că e vorba de cele de amploare în care pot exista repercusiuni serioase sau de cele ridicole în care îţi pierzi zâmbetul tâmp de pe faţă dacă le întrerupi, că doar eşti fanul lor. Cel mai rău e că nu eşti singurul.

acum 3 ani · comentarii (23)
Modifică Setările