Mamă arestată pentru că şi-a bătut grav fetiţa de două luni. Femeia este cadru militar

0
Publicat:

O femeie din București, cadru militar, a fost arestată preventiv pentru că şi-ar fi lovit fetiţa în vârstă de doar două luni, provocându-i mai multe răni, inclusiv fracturi costale şi la mâini, traumatism cranian. 

Bebeluș la spital SURSA Shutterstock
Bebeluș la spital SURSA Shutterstock

Medicii au stabilit că micuţa are nevoie de 40-50 de zile de îngrijiri medicale.

Biroul de informare publică si relaţii cu presa din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a anunţat, joi, 18 aprilie 2024, că procurori din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au solicitat, în 14 aprilie 2024, arestarea preventivă a inculpatei C.V.A. - cadru militar, cercetată pentru violenţă în familie.

Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatei C.V.A. constă în aceea că, la data de 11.04.2024, în timp ce se afla singură cu fiica sa minoră, C.E.I., în vârstă de 2 (două) luni la adresa de domiciliu, i-a provocat în mod voluntar acesteia leziuni traumatice constând în traumatism cranio-cerebral în condiţii neprecizate, fractură os parietal bilateral, traumatism toracic - fracturi arcuri costale de la C3 la C8 bilateral, fractură cu deplasare humerus drept, fractură mână dreaptă, escoriaţie facială şi lateralo-cervicale bilaterale, escoriaţie umăr stâng. Leziunile au fost evaluate preliminar de către un medic legist din cadrul SML Prahova ca necesitând 40-50 zile îngrijiri medicale în absenţa complicaţiilor”, a arătat sursa citată.

Tribunalul Militar Bucureşti a admis solicitarea Parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele femeii.

Activităţile din prezentul dosar au fost derulate cu sprijinul IGPR - DOS, DGPMB, I.P.J. Prahova si S.R.T.P. Bucureşti.

Femeia, care este cadru militar activ, a ajuns cu fetiţa de două luni şi cu tatăl acesteia la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, iar medicii au constatat că micuţa avea multiple traumatisme. 

„Mi-am pierdut cumpătul“

În Dâmbovița, cu ani în urmă, o mămică în vârstă de 25 de ani a fost arestată pentru că şi-a bătut bebeluşul, de doar o lună şi jumătate care plângea. Ea le-a spus asistenţilor sociali că a avut un moment în care şi-a pierdut cumpătul, dând vina pe o depresie postnatală.

Tânăra mamă, de 25 de ani, din comuna dâmboviţeană Băleni, a fost acuzată de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, deoarece şi-a dat cu capul de tăblia patului bebeluşul pentru că plângea.

PloieştiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite