Plantare de pădure la Ferma Dacilor, în amintirea victimelor incendiului catastrofal din 26 decembrie 2023

0
Publicat:

O acţiune de plantare de copaci a avut loc sâmbătă, 29 martie, pe domeniul Ferma Dacilor din satul Tohani, în memoria celor opt victime ale incendiului care a izbucnit la acest complex turistic în data de 26 decembrie 2023.

Acţiune de plantare la Ferma Dacilor. FOTO Facebook
Acţiune de plantare la Ferma Dacilor. FOTO Facebook

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a complexului, acţiunea va începe la ora 9,00.

Cu paşi mici încercăm să aducem puţin sens şi continuitate vieţilor noastre. Simţim că e momentul să vă chemăm alături de noi. Sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 9,00 vom planta pe domeniul Ferma Dacilor câteva sute de arbori în amintirea oamenilor dragi şi foarte iubiţi care nu mai sunt printre noi. Dacă rezonaţi cu noi, cu povestea noastră, vă aşteptăm să-i plantăm împreună", a fost mesajul postat pe rețelele sociale de „Ferma Dacilor”.

Un incendiu devastator soldat cu opt victime carbonizate, între care trei copii, s-a produs la Ferma Dacilor în data de 26 decembrie.

Acţiune de plantare la Ferma Dacilor. FOTO Facebook
Acţiune de plantare la Ferma Dacilor. FOTO Facebook

Printre victime s-a aflat şi fiul patronului acestei unităţi, Cornel Dinicu, Vlad Băiceanu (fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei), Lucian Ene (finul lui Dinicu) şi cei doi copiii ai săi, dar şi o studentă în anul II la Facultatea de Sociologie şi prietenul acesteia.

Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu. De ce vrea să meargă la Ferma Dacilor, la ruinele pensiunii

Patronul de la Ferma Dacilor a scăpat de arestul la domiciliu. El va merge la ruinele pensiunii pentru un omagiu adus victimelor.

Acţiune de plantare la Ferma Dacilor. FOTO Facebook
Acţiune de plantare la Ferma Dacilor. FOTO Facebook

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a scapat de arestul la domiciliu. Magistraţii au decis plasarea lui sub control judiciar.

Afaceristul a spus că dacă i se va aproba cererea, mâine va merge la ruinele pensiunii şi va aduce un omagiu victimelor, scrie antena3.ro.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, scapă de arestul la domiciliu și se va afla sub control judiciar pentru o perioadă de  60 de zile.

Judecătorii de drepturi şi libertăţi ai Tribunalului Prahova au respins ca nefondată contestaţia procurorilor Parchetului de lângă Tribunalul Prahova faţă de decizia magistraţilor Judecătoriei Ploieşti.

Dinicu are chiar voie în perioada cât va sta sub control judiciar să vorbească cu persoanele implicate în dosar, accept ce le-a fost dat şi administratorilor în acte, Adelina Ilie şi Adrian Vitomir Ristin, cărora le-a fost prelungită măsura controlului judiciar.

Acesta a anunțat că va participa la o plantare de pomi ce va avea loc la Ferma Dacilor, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului. Va fi și o slujbă de pomenire ce va fi ţinută de către un sobor de preoţi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite