Un motor în valoare de un milion de lei a fost tăiat bucăţele de hoţii de fier care au dat iama într-o hală a ALPROM Piteşti

Un motor în valoare de un milion de lei a fost tăiat bucăţele de hoţii de fier care au dat iama într-o hală a ALPROM Piteşti

Bucăţi din motor au fost descărcate din atelaj. Foto IJJ Argeş

Pagubă uriaşă pentru fabrica de mobilă ALPROM din Piteşti, după ce hoţii de fier au dezafectat un motor aflat pe platformă, l-au făcut bucăţi şi s-au apucat să-l care cu o căruţă.

O patrulă de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Piteşti a fost solicitată luni să intervină la sediul platformei S.C. Alprom. S.A. pe motiv că mai multe persoane sustrag componente metalice dintr-o hală. 

Un motor de un milion de lei urma să fie valorificat ca fier vechi

 Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat o femeie care se afla lângă un atelaj hipo încărcat cu diverse componente feroase.

"Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii femeii şi a împrejurărilor în care se afla aceasta. După efectuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că obiectele metalice proveneau dintr-un motor cu o valoare estimată la 1.000.000 lei, şi care a fost dezafectat ca urmare a tăierii pieselor găsite în atelaj", precizează IJJ Argeş.

Pe numele femeii, în vârstă de 48 de ani, din comuna Merişani, s-au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat art. 229 Cod Penal.

Documentele întocmite alături de materialele provenite din urma săvârşirii infracţiunii au fost predate organelor de poliţie din cadrul Secţiei 2 Piteşti, în vederea continuării cercetărilor.

Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările