Un cuplu de hoţi a ameninţat cu cuţitul un bărbat, care i-a prins în flagrant pe o stradă din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr şi însoţitoarea lui au furat portofelul unei femei şi au ameninţat cu cuţitul un bărbat care a încercat să îi oprească.

O femeie de 61 de ani care şi-a lăsat maşina neasigurată pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, a fost victima unui cuplu de hoţi.

O tânără de 22 de ani şi un bărbat au profitat de imprudenţa femeii, au intrat în maşină, de unde au luat un portofel cu bani şi documente personale. Au încercat să fugă, însă au fost observaţi de un martor ocular. „Martorul ocular, un bărbat în vârstă de 40 de ani, le-a solicitat celor doi să îi înapoieze femeii bunul sustras, moment în care tânărul de 23 de ani l-a ameninţat pe bărbat cu un cuţit”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei doi infractori au fost identificaţi în scurt timp, pe baza descrierii furnizate de martorul ocular, iar poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii lor, pentru de 24 de ore.

„Duminică, faţă de cei doi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Tânăr reţinut de Poliţie după ce a intrat cu forţa în camera unei fete de 14 ani şi a tâlhărit-o

Cartierul „Colonie” din Petroşani, zonă specială de siguranţă publică. Va fi păzit de forţe de ordine

Accident rutier cumplit în apropiere de Hunedoara. Un copilaş a murit. Se afla în braţele bunicii sale

HunedoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite