Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş are un nou comandant: comisarul şef de poliţie Mihai Neagoe

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş are un nou comandant: comisarul şef de poliţie Mihai Neagoe

comisarul şef de poliţie Mihai Neagoe

Începând de marţi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş are un nou comandant: comisarul şef de poliţie Mihai Neagoe.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Începând cu data de 7 aprilie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, pentru asigurarea continuităţii actului managerial, comisar şef de poliţie Neagoe Mihai a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pe o perioadă de trei luni", precizează biroul de presă al IPJ Argeş.

Absolvent al Academiei de Poliţie, ofiţerul are o vechime de peste 25 de ani în structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Acesta a îndeplinit funcţia de şef al Secţiei 3 Poliţie Piteşti în perioadele 2005-2008 şi 2013 – până în prezent, precum şi şef al Poliţiei Municipiului Piteşti, în perioada 2008-2013.

Mihai Neagoe vine la conducerae IPJ Argeş odată cu pensionarea lui Tudorel Pieleanu, recent instalat după interimatul asigurat de Marian Badea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: