Drum forestier din Argeş, deblocat după ce fusese afectat de ploi

Drum forestier din Argeş, deblocat după ce fusese afectat de ploi

Drumul a fost deblocat. FOTO: Arhivă Adevărul

Drumul forestier din localitatea argeşeană Nucşoara, afectat vineri seară de aluviunile căzute de pe versanţi în urma unei ploi puternice, mai multe maşini rămânând blocate în zonă, a fost deblocat, sâmbătă, după aproximativ 12 ore, de către pompieri militari şi lucrători silvici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în prezent pe drumul forestier din Nucşoara nu mai sunt maşini blocate, arată Mediafax.

"Lucrătorii Ocolului Domneşti au intervenit cu un buldozer de la Primăria Nucşoară şi s-a reuşit curăţarea de aluviuni a şoselei, un drum forestier din apropierea barajului Baciu. În acest moment nu mai sunt maşini blocate şi turişti blocaţi, iar traficul se defăşoară normal. Pe timul nopţii turiştii au rămas campaţi în maşini sau s-au cazat la pensiunile din zonă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Sorina Slavoiu.

Pompierii militari din Argeş şi lucrători de la Ocolul Silvic Domneşti au intervenit, sâmbătă, pentru curăţarea drumului forestier din localitatea argeşeană Nucşoara, afectat de aluviunile căzute de pe versanţi în urma unei ploi puternice.

"Iniţial, la 112 am fost anunţaţi că sunt zece autoturisme blocate pe drumul forestier din localitatea argeşeană Nucşoara, din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi, în urma ploii. La faţa locului au fost găsite însă patru maşini, ceilalţi probabil s-au cazat peste noapte în zonă, la pensiuni. Proprietarii şi ocupanţii maşinilor aşteaptă acum deblocarea şoselei. Acolo sunt de aseară pompierii militari de la Detaşamentul Curtea de Argeş şi lucrătorii ocolului Domneşti, dar nu s-a acţionat în timpul nopţii. Operaţiunea a început sâmbătă dimineaţă, se lucrează cu un buldozer de la Nucşoara", declara purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Conform Mediafax, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş anunţau, vineri seară, că zece autoturisme sunt blocate pe un drum forestier din localitatea argeşeană Nucşoara, din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi, în urma unei ploi puternice. Ei mai precizau că nu au fost înregistrate persoane rănite.

CITIŢI ŞI:

Drum blocat, persoane lovite cu basculanta şi geamuri sparte în localitatea suceveană Hânţeşti

Viitura de pe Bâc a inundat gospodării şi a blocat un drum în raionul Străşeni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările