Ce amendă a primit un şofer surprins de radar cu 195 km/oră pe autostrada A1

Ce amendă a primit un şofer surprins de radar cu 195 km/oră
pe autostrada A1

Şoferul, în vârstă de 22 de ani, a rămas fără permis pentru 90 de zile FOTO: Poliţia Argeş

De joi 7 octombrie, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti a început campania ,,Şi TU poţi salva o viaţă, alege Siguranţa Rutieră”. Zeci de şoferi au fost sancţionaţi, iar un tânăr de 22 de ani a rămas fără permis după ce a fost depistat de radar conducând un BMW cu 195 km/oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

La acţiunile de pe autostrada Bucureşti-Piteşti participă zeci de poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi Dâmboviţa, precum şi şi reprezentanţi ai altor instituţii cu atribuţii în domeniul controlului transportului rutier –inspectorii Registrului Auto Român, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, şi Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pentru verificarea respectării timpilor de condus şi de odihnă de către conducătorii auto profesionişti.

„Acţiuneile au ca scop conştientizarea de către conducătorii auto a riscului crescut de accidente în situaţia încălcării normelor de circulaţie, pericol la care nu expun doar propria persoană, ci şi alte persoane cu care călătoresc în acelaşi autovehicul, dar şi alţi participanţi la trafic”, precizează reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Cea mai mare abatere la regimul de viteză depistată în ultimele 24 de ore pe autostrada A1 a fost cea a unui conducător auto de 22 de ani, din Slatina, judeţul Olt, care a fost înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 195 km/h.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Mai trebuie spus că pe parcursul zilei de joi 7 octombrie, în doar şase ore, poliţiştii prezenţi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti au dat peste 300 de sancţiuni

Vă mai recomandăm şi:

Culmea ghinionului pentru un şofer tras de poliţişti pe dreapta: n-a mai putut pleca din cauza unei defecţiuni

Doi primari vitezomani lăsaţi pietoni de poliţiştii de la rutier. Unul dintre ei este chiar edilul Focşaniului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările