Viteză de infarct. Un şofer de doar 19 ani a fost surprins de radar cu 227 km/h pe un drum din Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul „zbura“ pe şosea FOTO: arhivă/Shutterstock
Tânărul „zbura“ pe şosea FOTO: arhivă/Shutterstock

Poliţiştii au surprins pe un drum din Olt un şofer care circula cu o viteză aproape de record. Şoferul are doar 19 ani.

Vitezomanul are 19 ani, este din judeţul Teleorman, şi a fost surprins de radar în afara localităţii Fărcaşele din judeţul Olt, la volanul unui BMW, circulând cu o viteză nebunească.

„Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din judeţul Teleorman, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe Drumul European 70, în afara localităţii Fărcaşele, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 227 de km/h, pe un sector de drum cu limita de 100 de km/h“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Şoferul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.885 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

În trei zile, alţi 72 vitezomani au fost sancţionaţi de poliţiştii din Olt cu reţinerea permisului de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În total, au fost reţinute 102 permise de conducere, dintre care 72 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 19 pentru alte abateri, fiind retrase şi 10 certificate de înmatriculare, a mai transmis reprezentantul IPJ Olt. În cele treu zile poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de peste 160.000 lei.

Vă recomandăm şi:

Pieton spulberat la peste 180 km/oră, pe un bulevard din Iaşi. Imagini de groază la care nici legiştii n-au suportat să se uite

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite