Contractul pentru realizarea rețelei de utilități publice din Parcul Industrial se semnează azi

Primăria va semna în cursul zilei de astăzi contractul de finanțare în valoare de peste 30 de milioane de lei, necesari pentru introducerea utilităților în Parcul Industrial. Banii vor fi folosiți pentru realizarea a peste 6 kilometri de drumuri și peste 20 de kilomteri de rețea de apă și canalizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de astăzi se semnează la Cluj, la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, contractul de finanțare pentru realizarea rețelei de utilități din Parcul Industrail. Proiectul prevede realizarea a 6,9 kilometri de drumuri, 22 kilometri de rețea apă-canalizare, 7,4 kilometri de rețea alimentare cu energie termică și alimentare cu energie electrică.

Termenul de implementare a proiectului este de 26 de luni, iar valoarea este de 63,8 milioane de lei, din care 30,6 milioane sunt fonduri nerambursabile. Termenul de începere a lucrărilor este anunțat în data de 1 aprilie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările