Trebuie să dovedească că a suferit în închisoare

Trebuie să dovedească că a suferit în închisoare

Adrian Bouleţ a stat 11 luni după gratii pe nedrept

Reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţilor Publice Iaşi susţin că Adrian Bouleţ, tânărul care a stat 11  luni în închisoare pe nedrept, nu a dovedit că i s-a creat astfel un prejudiciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faptul că Adrian Bouleţ a fost închis 11 luni pe nedrept pentru tâlhărie şi ulterior a fost achitat de trei instanţe de judecată nu i-a impresionat pe angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Iaşi, care reprezintă statul.

Aceştia cer ca magistraţii Tribunalului Iaşi să respingă cererea prin care tânărul a solicitat 500.000 de lei daune morale şi 14.400 lei daune materiale, pentru perioada petrecută după gratii, pentru că sunt nejustificate.

„Reclamantul nu a făcut dovada că i s-a restrâns libertatea în mod nelegal. Susţinerile acestuia nu sunt apte să demonstreze  intensitatea prejudiciului şi cu atât mai puţin cuantificare realistă a despăgubirilor", precizează reprezentanţii statului în  întâmpinarea depusă la instanţă.

Aceştia cer dovezi clare, care să arate că Bouleţ şi-a pierdut serviciul, familia sa a făcut credite bancare, părinţii s-au îmbolnăvit.

Citiţi mai multe, marţi, în


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările