Liceele din Deva, iluminate arhitectural. Cât costă lucrările finanţate de Primăria Deva

Liceele din Deva, iluminate arhitectural. Cât costă lucrările finanţate de Primăria Deva

Colegiul Naţional Decebal, Deva.

După bisericile şi Centrul cultural „Drăgan Munteanu”, din Deva, şi clădirile liceelor din municipiu vor fi iluminate arhitectural.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Deva cheltuie 433.608 lei pentru lucrările de iluminat arhitectural pentru clădirile Liceului Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, respectiv clădirea Şcolii generale nr. 6, de pe Strada Bejan.

De asemenea, municipalitatea va suporta costurile de 323.696 de lei pentru iluminatul arhitectural a clădirii Colegiului Naţional „Decebal” din Deva. „Principalele lucrări care trebuie executate sunt: montaj corpuri de iluminat arhitectural LED (baghete RGBW) pe faţade, montaj cabluri electrice protejate în tuburi de protecţie; legături la aparate în doze şi tablouri electrice, etanşeizare străpungeri, teste, reglaje şi punere în funcţiune”, se arată în documentele publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Costurile iluminatului arhitectural pentru faţada Liceului toretic „Teglaş Gabor”, de pe Strada Anemonelor şi Strada Mihai Eminescu sunt estimate la 125.632 lei.

În ultimele luni, mai multe biserici din Deva, dar şi clădirea Centrului cultural „Drăgan Munteanu” şi a Institutului de Proiectări Hunedoara au fost iluminate ambiental.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Premiantul cu 10 la BAC, campion mondial la robotică: „Investim prea puţin în învăţământ, dar aşteptăm rezultate. Nu ajutăm copiii buni să se dezvolte”

Mobilizare pentru cea mai bună echipă românească de robotică, fără sprijin înainte de campionatul mondial din SUA: „Problemele ni s-au rezolvat miraculos”

Scene de groază pe holurile liceului. Un elev a ajuns în spital plin de sânge după ce a încercat să despartă două fete

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: