Incendiu puternic la fabrica de ciment din vecinătatea Devei. Au ars deşeurile reciclabile folosite ca materie primă

Incendiu puternic la fabrica de ciment din vecinătatea Devei. Au ars deşeurile reciclabile folosite ca materie primă

Incendiu la Chiscadaga. FOTO: ISU Hunedoara.

Un incendiu puternic a cuprins, luni, depozitul de deşeuri reciclabile al fabricii de ciment din satul Chişcădaga, aflat în vecinătatea municipiului Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu a cuprins, luni, un depozit de deşeuri reciclabile din Chişcădaga, care aparţine fabricii de ciment din localitate.

Pompierii deveni au intervenit cu trei  autospeciale de stingere cu capacitate de 9.000 litri, o autoscară, o ambulanţă tip B2 şi autospecială CBRN (autospeciala specializată în detectare chimică, bacteriologică, radiologică şi nucleară) pentru gestionarea situaţiei generată de un incendiu izbucnit în zona benzii transportoare a deşeurilor. Niciun muncitor nu a fost intoxicat sau rănit.

„La momentul sosirii, pompierii au găsit un incendiu ce se manifestă la baloţi de deşeuri textile şi plastice depozitaţi pe aproximativ 300 de metri pătraţi. În aproximativ 15 minute pompierii au stopat ofensiva flăcărilor, iar acum lucrează pentru lichidarea focarelor”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Depozitul deţine autoriaţie de securitate la incendiu.


Vă recomandăm să citiţi şi:

De câte ori a ars Castelul Corvinilor în istoria sa de şase secole. Marile incendii care au devastat cetatea medievală

VIDEO Pădure pârjolită de un incendiu de vegetaţie scăpat de sub control. Au ars peste 50 de hectare de litieră şi arboret

VIDEO Panică la marginea Devei, după un incendiu care a mistuit un depozit şi a făcut scrum un autobuz


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: