Drumarii trimişi la muncă pe şantierul Autostrăzii Lugoj – Deva, în minivacanţa de 1 Mai. Proiectul a întârziat cu doi ani

Drumarii trimişi la muncă pe şantierul Autostrăzii Lugoj – Deva, în minivacanţa de 1 Mai. Proiectul a întârziat cu doi ani

Şantierul autostrăzii. FOTOGRAFII: DRDP Timişoara.

Antreprenorul unui lot al viitoarei Autostrăzi Lugoj – Deva îşi trimite angajaţii pe şantier în minivacanţa de 1 Mai, pentru a fi recuperate întârzierile. Proiectul trebuia finalizat în luna mai a anului 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru echipele care se află pe Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj- Deva (Şoimuş – Ilia) zilele de 30 aprilie şi 1 mai nu vor fi libere, muncitorii fiind prezenţi pe şantier, informează Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

„În aceste zile, antreprenorul execută terasamente în zona Mintia, zona versantului Şoimuş şi la cariera Brănişca. Tot în zona carierei a început realizarea stratului de fundaţie din BSC (balast stabilizat cu ciment). La viitorul Centru de întreţinere din Şoimuş a început montarea grinzilor metalice pentru spaţiul unde va fi atelierul mecanic. În aceste zile va continua şi montarea de panouri fonoabsorbante în zona localităţii Ilia”, informează DRDP Timişoara.

Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva, de 21 de kilometri, se află în şantier de la începutul anului 2014 şi avea termen de finalizare, potrivit contractului, în 26 mai 2016. Şi loturile II şi III se află în şantier din 2014.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Penalizări-record date constructorilor unui lot din Autostrada Lugoj - Deva. Ce a găsit ministrul Lucian Şova pe şantier

Autostrada Lugoj - Deva: cât au lucrat drumarii în patru ani şi ultimele estimări ale CNAIR despre finalizarea proiectului

Şirul imens de amenzi date firmelor de pe autostradă: „Şoferii circulă inconştient prin localităţi cu maşini ce nu mai pot fi controlate din cauza tonajului”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: