Cum a fost înşelată o vânzătoare dintr-un magazin. O clipă de neatenţie i-a adus pagube

Cum a fost înşelată o vânzătoare dintr-un magazin. O clipă de neatenţie i-a adus pagube

Foto: ARHIVĂ

O vânzătoare dintr-un magazin a reclamat Poliţiei că a fost înşelată cu 160 de lei, de un client care a profitat de imprudenţa sa.

Angajata unui magazin din Petrila a reclamat Poliţiei că, în timp ce se afla în incinta magazinului unde lucrează ca vânzătoare, un bărbat a abordat-o şi i-a spus că are nevoie să îi schimbe bancnote de valoare mică în bancnote de valoare mare, pe care a motivat că ar fi trebuit să le dea „unor doctori”.

Tânără atacată cu sălbăticie de un tâlhar, pe o stradă din Deva. Agresorul a vrut să fugă, dar a fost prins

Tentativă de înşelăciune prin „metoda accidentul”. Victima de 81 de ani a avut prezenţă de spirit

Victima răzbunării fostului partener de viaţă. Maşina unei femei din Deva a fost incendiată

Femeia a scos din poşetă patru bancnote de 100 lei, iar respectivul a numărat în prezenţa sa mai multe bancnote a câte 10 lei şi i-a înmânat 380 lei.

Văzând că suma nu este întreagă, femeia i-a comunicat acest aspect, bărbatul a luat din nou banii, i-a numărat, a mai scos din buzunar încă două bancnote a căte 10 lei fiecare, şi, într-un moment de neatenţie al vânzătoarei, i-a înmânat doar 260 de lei, iar femeia i-a dat 400 de lei. Întrucât se mai aflau şi alte persoane în magazin, femeia nu a fost atentă, iar clientul a părăsit magazinul.

„Poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi au reuşit să identifice un bărbat de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuit de comiterea faptei, faţă de care au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cel în cauză urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Mai puteţi citi şi:

Calvarul unei tinere devenită obsesia fostului ei partener. Bărbatul părăsit s-a răzbunat în mod josnic

Recidivist condamnat după jefuirea unei tinere. Tâlhărie comisă la câteva zile de la ieşirea din închisoare

Poliţist local lovit cu pumnul în figură de un tânăr de 17 ani. Ce pedeapsă a primit agresorul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările