Construcţia a două blocuri de locuinţe sociale în Deva a ajuns la final. Au costat 11 milioane de lei

Construcţia a două blocuri de locuinţe sociale în Deva a ajuns la final. Au costat 11 milioane de lei

Blocuri de locuinţe sociale. Primăria Deva.

11 milioane de lei au fost investiţi pentru construcţia a două blocuri de locuinţe sociale în cartierul Grigorescu, din Deva. Lucrările au ajuns la final.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările de construcţie la cele două blocuri de locuinţe sociale din cartierul Grigorescu din municipiul Deva au ajuns la final. În prezent se execută lucrări de finisaje interioare şi se fac probe de punere în funcţiune a centralelor de bloc. Au fost de asemenea amenajate în exterior spaţii verzi şi alei, informează Primăria Deva. În toamna acestui an vor fi date în folosinţă, susţine primarul Florin Oancea.

Blocurile 3 şi 4 din ansamblul de locuinţe sociale din cartierul Grigorescu au în total 72 de unităţi locative – 30 de garsoniere şi 6 apartamente cu două camere pe fiecare bloc.

Alte două blocuri au fost finalizate în anul 2017.

„Locuinţele vor fi predate la cheie, cu toate dotările, inclusiv cu aragaz electric la fiecare garsonieră sau apartament şi sunt branşate la toate utilităţile (apă, canalizare, energie electrică, gaz). Ca dotări, mai au şi instalaţii de cablu TV, telefonie fixă şi interfon. Valoarea totală a investiţiei pentru cele două blocuri este de 11.000.000 lei”, a comunicat Primăria Devei.

Finanţarea pentru cele patru blocuri sociale s-a realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice prin Programul Locuinţe Sociale în procent de 80%, iar 20% a fost acoperită din bugetul local al municipiului Deva.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Feţele Albe, situl dacic distrus de români. Sex şi ritualuri bizare în ruinele de lângă Sarmizegetusa Regia

Râul Sibişel din Munţii Orăştiei a fost populat cu păstrăv. Peste 5.000 de puieţi au fost eliberaţi în ape

FOTO Telecabină nouă cu staţii moderne la Cetatea Devei. Cum va arăta investiţa de trei milioane de euro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările