Cei 4.000 de angajaţi ai CEH au primit sumele restante pentru tichetele de masă şi transport

Cei 4.000 de angajaţi ai CEH au primit sumele restante pentru tichetele de masă şi transport

Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Cei 4.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Hunedoara au primit sumele restante pentru tichetele de masă şi transport.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 26 februarie 2021, angajaţii Complexului Energetic Hunedoara au primit sumele corespunzătoare contravalorii tichetelor de masă, pentru 10 luni, şi ale decontului de transport pentru 9 luni, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara. Suma totală plătită de Guvernul României a fost de 9,540 milioane lei, pentru 3.995 angajaţi ai CEH.

Potrivit directorului Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Hunedoara, Octavian Băgescu, ordinele de plată au fost întocmite de angajaţii agenţiei şi trimise joi către trezorerie, astfel că vineri banii au intrat în conturile beneficiarilor.

Plata drepturilor angajaţilor CEH a fost efectuată conform H.G. 51 din 24.02.2021 şi a unei dispoziţii semnată de ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Necazurile minerilor, „tratate” cu băi de mulţime. Diana Şoşoacă: „Le-am spus tuturor, jos masca” VIDEO

Revoltă în subteran. Minerii din Lupeni au oprit lucrul din cauza întârzierilor salariale

Ce salarii au minerii. „Pentru aceşti bani muncim într-o mizerie şi o umilinţă extraordinare”


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările