Primarul demisionar din Ogrezeni: „Tristeţea voastră purtată în tăcere m-a convins să nu abandonez lupta“

Primarul demisionar din Ogrezeni: „Tristeţea voastră purtată în tăcere m-a convins să nu abandonez lupta“

Jean Jipa, primarul din Ogrezeni

Jean Jipa, primarul PSD al localităţii Ogrezeni, care a demisionat săptămâna trecută, după ce a fost condamnat în prima instanţă la închisoare cu suspendare pentru delapidare şi abuz în serviciu, a revenit asupra demisiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, care este în funcţie de 14 ani, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani cu suspendare pentru delapidare, fals intelectual şi abuz în serviciu. Sentinţa a fost dată în 29 iunie, iar în 6 iulie edilul a decis să renunţe la funcţie.
 
El a trimis la Prefectura Giurgiu o solicitare de suspendare din funcţie şi a declarat presei locale că demisia „este  un gest de onoare faţă de toţi locuitorii comune”, arătând totuşi că se consideră în continuare nevinovat.
Primarul PSD şi-a exprimat convingerea că la Curtea de Apel „adevărul va ieşi la iveală” şi va fi achitat, iar atunci se va întoarce „cu seninătatea şi integritatea neştirbite”.
 
Miercuri seară, primarul a postat pe pagina sa de Facebook un „comunicat pentru cetăţenii comunei Ogrezeni” prin care îşi anunţă retragerea demisiei, scrisoarea fiind redistribuită de mii de ori până joi.
 
„Dragi concetăţeni, lacrimile, tristeţea voastră purtată în tăcere şi dorinţa de a rămâne în continuare alături de nevoile tuturor, cuvintele pe care mi le-aţi adresat atât personal la domiciliu, cât şi pe stradă, mesajele transmise din om în om şi prin celelalte căi de comunicare, au creat un climat de natură sufletească şi psihologică, favorabil revenirii asupra demisiei de onoare din funcţia de Primar al Comunei Ogrezeni, înregistrată la Instituţia Prefectului - Judeţul Giurgiu în data de 6 iulie 2018 şi respectiv la Consiliul Local Ogrezeni în data de 9 iulie 2018, în aşa fel încât astăzi, dată de 11 iulie 2018, ÎNŢELEG, chiar şi în condiţiile rezultate din sentinţa penală 191 din 29.06.2018, SĂ NU ABANDONEZ lupta ŞI SĂ VĂ SLUJESC în continuare cu devotamentul şi credinţa mea, pe care le-aţi meritat şi le meritaţi din plin”, a scris edilul.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: