Tânăr înjunghiat de tatăl vitreg spaniol. Mama victimei: „L-ai omorât! Doamne, nu mi-l lua!“

Tânăr înjunghiat de tatăl vitreg spaniol. Mama victimei: „L-ai omorât! Doamne, nu mi-l lua!“

Poliţiştii locali din Cartagena l-au reţinut pe ucigaş FOTO www.stiridiaspora.ro

Un tânăr român din Spania a murit după ce a fost înjunghiat de iubitul mamei sale chiar sub privirile acesteia. Femeia, rănită şi ea în atac, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În casă erau şi doi copii în momentul crimei.

Cartierul Concepción din Cartagena (Spania) a fost zilele trecute scena unei teribile crime. Un tânăr român, de 21 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat în gât de tatăl său vitreg, în prezenţa mamei sale, rănită şi ea la mâini când a încercat să intervină pentru a-şi salva băiatul.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, de origine română ca şi victima, a fost auzită spunând "L-a omorât, Doamne nu-l lua" în timp ce era luată de medici şi urcată într-o ambulanţă pentru a fi transportată la spital.

Presupusul ucigaş, în vârstă de 41 de ani, de naţionalitate spaniolă, a fost încătuşat şi transportat la cea mai apropiată secţie de poliţie. Ulterior, instanţa de judecată a decis arestarea lui.

Serviciile sociale au fost chemate imediat pentru a prelua doi copii, în vârstă de 13 şi 6 ani, care se aflau în casă la momentul crimei. Unul dintre copii, fiul presupusului agresor, a fost luat de fratele său mai mare, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Strigăte de ajutor

Totul a început ca o banală dispută verbală,  dar ulterior tânărul de 21 de ani şi tatăl lui vitreg au ajuns să strige unul la celălălalt, iar lucrurile au degenerat şi s-a ajuns la crimă. "Am auzit pe cineva strigând "ajutor, ajutor"", a declarat unul dintre vecinii din zonă.

Centrul de Coordonare a Situaţiilor de Urgenţă 112 a primit o avalanşă de alerte începând cu ora 23.13. Mai multe patrule ale Poliţiei Locale din Cartagena au fost trimise la faţa locului, reţinându-l pe agresor.

Aceştia au solicitat imediat asistenţă medicală pentru fiul său vitreg, care era extrem de grav rănit, şi pentru mama sa. Românca  a fost internată la Spitalul Santa Lucia pentru îngrijiri medicale, după ce a suferit mai multe răni în zona mâinilor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 21 de ani, care a fost declarat decedat.

Urme de sânge pe pereţi şi pe podea

Tatăl vitreg al victimei a fost încătuşat şi dus la maşina Poliţiei. "Era cu pieptul gol şi se uita fix la pământ", a explicat un martor ocular. "Când l-au scos pe acest om pentru a-l pune în maşina de patrulare, oamenii i-au spus tot felul de lucruri", a mai adăugat martorul.

"Apartamentul a fost un dezastru, cu totul aruncat şi urme de sânge pe pereţi şi pe podea. Trebuie să fi fost oribil", a declarat un alt locuitor al unui bloc rezidenţial din apropiere, citat de La Verdad.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat şi-a strangulat partenera de viaţă, iar apoi s-a spânzurat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările