Român arestat în Italia. S-a dat drept medic, a intrat în salonul unui spital şi a agresat sexual o pacientă

Român arestat în Italia. S-a dat drept medic, a intrat în
salonul unui spital şi a agresat sexual o pacientă

FOTO questure.poliziadistato.it

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în interiorul spitalului Careggi din Florenţa (Toscana), unde un român a intrat dându-se drept medic şi a pipăit o pacientă care dormea. Anterior, încercase să abuzeze sexual şi o infirmieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carabinierii italieni au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă la spitalul Careggi din Florenţa în urma mai multor apeluri la 112. Un român de 20 de ani a pătruns în mod abuziv în spital şi a intrat apoi în salonul unei femei, prezentându-se ca fiind medic, au transmis reprezentanţii Poliţiei italiene într-un comunicat.

Cu scuza că trebuie să o consulte pe pacientă, care era ţintuită la pat, bărbatul a început să-i pipăie femeii un picior, urcând apoi cu mâinile către bazinul acesteia. Pacienta, care în acel moment dormea, s-a trezit şi a înţeles imediat ce se întâmpla, apoi a început să ţipe din răsputeri pentru a solicita ajutor.

În scurt timp, în salonul femeii au sosit mai mulţi infirmieri, dar şi un paznic, care l-au blocat pe agresor şi au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul forţelor de ordine. Poliţiştii l-au arestat pe falsul medic român şi au luat declaraţii de la diferiţi martori din spital.

Anchetatorii au aflat astfel că înainte de-a intra în salonul pacientei de care a abuzat, tânărul ar fi agresat şi o infirmieră într-o mică încăpere, prinzând-o de mână şi încercând să o molesteze sexual şi pe ea. Infirmiera a reuşit să fugă însă şi a alertat forţele de ordine.

După ce a fost pus sub arest, românul de 20 de ani a fost transportat la penitenciarul Sollicciano din Florenţa.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Copil, la un pas să fie violat după ce fusese bătut de mai multe ori. Un alt minor a participat la agresiune

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările