Român arestat în Italia. S-a dat drept medic, a intrat în salonul unui spital şi a agresat sexual o pacientă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO questure.poliziadistato.it
FOTO questure.poliziadistato.it

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în interiorul spitalului Careggi din Florenţa (Toscana), unde un român a intrat dându-se drept medic şi a pipăit o pacientă care dormea. Anterior, încercase să abuzeze sexual şi o infirmieră.

Carabinierii italieni au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă la spitalul Careggi din Florenţa în urma mai multor apeluri la 112. Un român de 20 de ani a pătruns în mod abuziv în spital şi a intrat apoi în salonul unei femei, prezentându-se ca fiind medic, au transmis reprezentanţii Poliţiei italiene într-un comunicat.

Cu scuza că trebuie să o consulte pe pacientă, care era ţintuită la pat, bărbatul a început să-i pipăie femeii un picior, urcând apoi cu mâinile către bazinul acesteia. Pacienta, care în acel moment dormea, s-a trezit şi a înţeles imediat ce se întâmpla, apoi a început să ţipe din răsputeri pentru a solicita ajutor.

În scurt timp, în salonul femeii au sosit mai mulţi infirmieri, dar şi un paznic, care l-au blocat pe agresor şi au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul forţelor de ordine. Poliţiştii l-au arestat pe falsul medic român şi au luat declaraţii de la diferiţi martori din spital.

Anchetatorii au aflat astfel că înainte de-a intra în salonul pacientei de care a abuzat, tânărul ar fi agresat şi o infirmieră într-o mică încăpere, prinzând-o de mână şi încercând să o molesteze sexual şi pe ea. Infirmiera a reuşit să fugă însă şi a alertat forţele de ordine.

După ce a fost pus sub arest, românul de 20 de ani a fost transportat la penitenciarul Sollicciano din Florenţa.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Copil, la un pas să fie violat după ce fusese bătut de mai multe ori. Un alt minor a participat la agresiune

Cazul care readuce în atenţie violenţa în familie. Pedeapsa primită de un bărbat care şi-a bătut concubina timp de 20 de ani

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite