Record de participare. Peste 700 de bicliclişti au fost prezenţi la evenimentul „Galaţiul pedalează”

Record de participare. Peste 700 de bicliclişti au fost prezenţi la evenimentul „Galaţiul pedalează”

Imagine de la evenimentul „Galaţiul Pedalează” FOTO Asociaţia Bike Works

Evenimentului, aflat la a treia ediţie, a fost organizat de Asociaţia Bike Works şi şi-a propus promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul şi sănătos, precum şi conştientizarea şoferilor privind creşterea numărului de biciclişti pe străzile din municipiul Galaţi şi nevoia ca aceştia să fie respectaţi.

Peste 700 de biciclişti au răspuns pozitiv invitaţiei lansate de către Asociaţia Bike Works şi au pedalat duminică, 12 mai 2019, pe principalele artere de circulaţie din municipiul Galaţi.

„Suntem într-adevăr mulţi biciclişti în Galaţi, iar acest lucru s-a văzut. An de an creşte numărul celor care îndrăgesc mersul pe bicicletă şi a fost o bucurie să fim împreună noi, bicicliştii, să pedalăm cu voie bună şi să socializăm. A fost o acţiune de succes, pe care promitem să o repetăm. Le mulţumim tuturor participanţilor, celor implicaţi în buna organizare şi desfăşurare a evenimentului, precum şi autorităţilor. Cu Bike Works, tot Galaţiul Pedalează!”, spune Ciprian Jiga, reprezentant Bike Works şi cordonatorul acţiunii Galatiul Pedalează.

Traseul parcurs de coloana de biciclişti a fost următorul: esplanada Sălii Sporturilor - str. Brăilei – str. Cloşca – Faleza Superioară – str. Prelungirea Traian - Str. Brăilei – Str. Domnească – Gradina Publică.

Prin intermediul evenimentului ”Galaţiul Pedalează”, aflat la a treia ediţie, Asociaţia Bike Works şi-a propus promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul şi sănătos, precum şi conştientizarea şoferilor privind creşterea numărului de biciclişti pe străzile din municipiul Galaţi şi nevoia ca aceştia să fie respectaţi, atunci când sunt întâlniţi în trafic.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: