Procurorii au dispus exhumarea a doi pacienţi care au murit, în condiţii suspecte, la Spitalul de Urgenţă Galaţi

Procurorii au dispus exhumarea a doi pacienţi care au murit, în condiţii suspecte, la Spitalul de Urgenţă Galaţi

Spitalul Judeţean Galaţi, sursa: C.M

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au dispus exhumarea în vederea autopsiei trupurilor neînsufleţite ale studentei de 21 de ani şi bărbatului de 46 de ani, care au decedat în condiţii suspecte, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

În ambele cazuri, Parchetul a deschis dosare penale şi face cercetări pentru ucidere din culpă.

Mihaela Anghele, o tânără de de 21 de ani, studentă la Facultatea de Medicină, a murit pe 14 noiembrie la Spitalul Judeţean Galaţi, după ce a fost diagnosticată de două ori greşit, de cadrele medicale de la UPU. Mama fetei acuză medicii de neglijenţă şi erori medicale, iar procurorii au început o anchetă pentru „ucidere din culpă”.

O tragedie asemănătoare  s-a petrecut  la început lui noiembrie  la Spitalul Judeţean Galaţi. Florin Chirilă, un bărbat de 46 de ani, a murit după ce a fost plimbat de la un spital la altul, patru zile la rând, fără să primească niciun tratament şi să fie văzut de vreun medic. Bărbatul avea pneumonie şi era vaccinat pentru COVID cu schema completă. 

Vă recomandăm şi:

 

Medic: OMS a intrat în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Clocim o tulpină autohtonă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările