Mai multe cartiere din Galaţi rămân joi fără apă potabilă. Sunt programate intervenţii la reţea pe tot parcursul zilei

Mai multe cartiere din Galaţi rămân joi fără apă potabilă. Sunt programate intervenţii la reţea pe tot parcursul zilei

Foto: Arhivă

Societatea Apă Canal SA recomandă consumatorilor să-şi facă din vreme provizii de apă de băut. După reluarea furnizării, este posibil ca apa să aibă un aspect opalescent, însă se dau asigurări ca parametrii de potabilitate sunt respectaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apa rece va fi sistată, joi, 14 ianuarie, din cauza mai multor lucrări programate de Apă Canal, pentru peste 10 blocuri, mai multe cabinete medicale, o piaţă, dar şi la câteva zeci de agenţi economici din patru cartiere ale Galaţiului.

Conform unor informări postate pe pagina online a operatorului regional de de apă rece şi canalizare, între orele 9,00 şi 11,00, alimentarea cu apă va fi întreruptă pentru o serie de consumatori care locuiesc în Mazepa I, la blocurile Salcia 1, Salcia 2, măsură care afectează şi câteva cabinete medicale, dar şi pentru cei care locuiesc în Siderurgiştilor Vest, la blocurile 7B, 7C şi 7H.

Tot joi, dar între orele 11,00 şi 13,00, apa rece va fi sistată pentru gălăţenii care locuiesc la blocurile M1A, M1B, S6A, S6C, Piaţa Energiei şi agenţii economici din zonă, iar în intervalul 12,00 - 15,00, rămân fără apă rece consumatorii de la blocurile U2, U3 şi U4 din cartierul Aurel Vlaicu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările