Un gălăţean s-a apucat de pescuit în mijlocul străzii. I-a invitat la „distracţie“ şi pe edili

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul de pescuit se transformă uneori în patinoar. Foto: Facebook
Locul de pescuit se transformă uneori în patinoar. Foto: Facebook

Momentul a fost înregistrat chiar la începutul lui 2016 şi a devenit viral pe internet. Mii de gălăţeni au apreciat demersul umoristico-civic al pescarului de carosabil.

Exasperat de faptul că autorităţile locale nu răspund în niciun fel zecilor de sesizări legate de starea deplorabilă a unei străduţe din apropierea blocurilor ANL din cartierul Micro 13, un gălăţean a decis să folosească două "arme" redutabile pentru a atrage, din nou, atenţia asupra situaţiei.

Gălăţeanul a înregistrat un clip video, pe care l-a postat pe youtube şi pe facebook, în care, sub pretextul unui salut frăţesc către miile de pescari din oraş, îi invită pe edilii oraşului la o partidă de pescuit într-o uriaşă baltă aflată în mijlocul străzii încă din 2014, adică de doi ani.

Şugubăţul pescar s-a prezentat la marginea ineditului loc de pescuit "înarmat" cu ustensile profesionale, însă n-a prins decât o cutie de energizant chinezesc.

La final, gălăţeanul a transmis un mesaj şi primarului Galaţiului: "Domnule Stan, vă invităm la balta dumneavoastră. Un an nou fericit!"

Gestul legat de amintita stradă (Pictor Isser) nu este singular. În luna decembrie, acelaşi gălăţean a postat o fotografie cu balta îngheţată, anunţând că s-a suspendat sezonul la pescuit şi s-a deschis cel de patinaj,

Locul de pescuit se transformă uneori în patinoar. Foto
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite