Adăpost de animale, cu peste 800 de câini, inundat: „Plângem de disperare şi nu ştim cum să-i salvăm” VIDEO

Adăpost de animale, cu peste 800 de câini, inundat: „Plângem
de disperare şi nu ştim cum să-i salvăm” VIDEO

Câinii s-au urcat pe cuşri din cauza apei mari, sursa: C.M

Ploile torenţiale au creat mari probleme la cel mai mare adăpost de animale din Galaţi. Ţarcurile sunt inundate, câinii s-au urcat pe cuşti, iar angajaţii adăpostul nu reuşesc să evacueze apa.

 

Reprezentanţii adăpostul Ajutaţi-l pe Lăbuş sunt disperaţi şi spun că în cei 14 ani de la înfiinţarea unităţii nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Aproape toate ţarcurile sunt inundate, iar sute de câini au fost nevoiţi să urce pe cuşti. Cele mai mari probleme sunt în adăpostul vechi, acolo unde nu ţarcurile nu sunt modernizate. 

„În 14 ani de adapost nu am trăit niciodată ceea ce trăim acum. Suntem neputincioşi, plângem de disperare şi nu ştim pe care să-i salvăm, ajutăm mai întâi. 500 de câini sunt inundaţi. Vă rugam din suflet, ajutaţi-ne, ajutaţi-i!!! Paleţi de lemn, plastic, placi de osb, orice materiale vă trec prin cap ca să le putem improviza nişte spaţii pe care să se refugieze. Sunt izolaţi pe cuşti. 

Avem nevoie dacă are cineva motopompe cu furtun de pompieri”, spune Corina Grigore, administratorul adăpostului de animale Ajutaţi-l pe Lăbuş. 

 

Vă recomandăm şi: 

 
 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările