Pedeapsa primită de un bărbat care a vrut să violeze o vânzătoare chiar în magazin. Femeia şi un client care a sărit să o apere au fost răniţi

Pedeapsa primită de un bărbat care a vrut să violeze o vânzătoare chiar în magazin. Femeia şi un client care a sărit să o apere au fost răniţi

FOTO arhivă Adevărul

Bărbatul mersese la un magazin dintr-o comună gălăţeană pentru a-şi cumpăra ţigări şi cafea, dar s-a năpustit pe neaşteptate asupra vânzătoarei, pe care a tăiat-o cu un cuţit, a tras-o de păr şi a lovit-o cu capul de podea ca să o poată viola.  Femeia a fost salvată de un client care intrase în magazin şi care a plătit scump pentru gestul său.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pe Marius Felea, un tânăr de 23 de ani din localitatea gălăţeană Jorăşti, pentru tentativă de viol şi tentativă de omor. Decizia instanţei a fost pronunţată pe 10 ianuarie 2022.

Potrivit anchetatorilor, pe 8 aprilie 2021, bărbatul a mers la un magazin din sat ca să-şi cumpere ţigări şi cafea. După ce a intrat în magazin şi i-a cerut vânzătoarei produsele, s-a năpustit pe la spate asupra ei şi sub ameninţarea unui cuţit de măcelărie i-a cerut să întreţină relaţii sexuale. Pentru că femeia s-a luptat cu el, a tăiat-o cu arma albă pe mâini, a trântit-o la pământ, a tras-o de păr şi a lovit-o cu capul de podea. „Persoana vătămată a încercat să scape din strânsoarea inculpatului şi să îndepărteze cuţitul pe care i-l ţinea în apropierea gâtului, suferind tăieturi la ambele mâni”, spun anchetatorii.

Atunci a intrat în magazin un client, care a încercat să îl prindă pe agresor, dar acesta l-a atacat cu cuţitul. Într-o primă fază, bărbatul a reuşit să se ferească, dar tânărul l-a înjunghiat apoi în zona abdominală şi a fugit.

”Inculpatul a încercat să îl lovească cu lama cuţitului, dar aceasta s-a ferit, dezechilibrându-se. În acel moment, inculpatul a intenţionat să treacă spre ieşire dar persoana vătămată l-a prins de haine, fapt care l-a determinat pe inculpat să lovească din nou cu lama cuţitului, nimerind de această dată în zona abdominală”, se menţionează în rechizitoriu.

La un pas de moarte

A fost anunţată Poliţia şi ambulanţa prin 112, iar victima a fost transportată la spital şi doar intervenţia rapidă a medicilor i-a salvat viaţa. „Prezenta traumatism abdominal obiectivat prin plagă înjunghiată penetrantă hipocondrul stâng cu interesarea intestinului subţire şi a mezenterului cu hemoperitoneu masiv”, au consemnat medicii în raportul de expertiză medico-legală. Ulterior, bărbatul a avut nevoie de 30-40 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

Şi vânzătoarea a avut de suferit fizic în urma atacului. Medicii au stabilit că prezenta multiple escoriaţii şi plăgi tăiate, pentru care a necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. Marius Felea a fost prins ulterior şi arestat. Bărbatul trăieşte în concubinaj şi are un copil.

Judecătorii l-au obligat pe agresor să îi plătească daune morale de 20.000 de lei consăteanului pe care l-a înjunghiat. În plus, i-au interzis să se apropie de victime la mai puţin de 100 de metri pe o perioadă de patru ani după executarea pedepsei.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Viol la stână. Un cioban a batjocorit-o pe femeia care l-a îngrijit de când era copil

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările