VIDEO Peste 100 de oameni l-au petrecut pe ultimul drum pe nepotul unui bulibaşa din Focşani. Jandarmii au însoţit convoiul

VIDEO Peste 100 de oameni l-au petrecut pe ultimul drum pe nepotul unui bulibaşa din Focşani. Jandarmii au însoţit convoiul

Înmormântarea nepotului bulibaşei FOTO: Ionuţ Iustin-Facebook

Tânărul de 27 de ani, care locuieşte în zona Obor, a murit luni, după un accident nefericit petrecut cu o zi în urmă în propria gospodărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înmormântarea nepotului unui bulibaşa din Focşani a produs multă aglomeraţie, sâmbătă după prânz, străzile din Focşani. Nepotul, în vârstă de 27 de ani, a murit la spital, după ce zidul casei unde locuieşte, pe care a vrut să-l demoleze, s-a prăbuşit peste el.

El a fost petrecut pe străzile de peste 100 de oameni, în condiţiie în care regulile de înmormântare pe perioada pandemiei de coronavirus sunt clare şi  prevăd ca aceste evenimente să nu se desfăşoare cu mai mult de 16 participanţi. Mai mult decât atât, înmormântarea a fost una cu lăutari, specific acestei etnii.

Cortegiul funerar a fost însioţit perment de jandarmi, care au asigurat ordinea în rândul participanţilor la funeralii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările