5% dintre vrânceni au actele de identitate expirate şi nu pot vota la alegeri

5% dintre vrânceni au actele de identitate expirate şi nu pot vota la alegeri

Foarte mulţi vrânceni nu au acte de identitate Foto: arhiva

Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Vrancea va avea însă program prelungit în weekend, atât sâmbătă, cât şi duminică, tocmai pentru a da posibilitatea oamenilor să-şi facă acte noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din evidenţele  Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Vrancea, în acest moment în judeţ sunt peste 13.000 de vrânceni care au actele de identitate expirate, ceea ce reprezintă aproximativ 5% din numărul alegătorilor din judeţ.

În acest sens, angajaţii instituţiei au mers zilele acestea cu staţia mobilă prin localităţile aflate la distanţe mari de oraş şi au făcut mai multe cărţi de identitate.

De asemenea, în preziua alegerilor, dar şi duminică, angajaţii instituţiei au program prelungit, duminică chiar până la ora 21.00, când se închid urnele, pentru a elibera cărţi de identitate chiar şi provizorii pentru cei care doresc să voteze, dar au actele expirate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările