Un preot din Craiova a murit în Italia, iar familia are acum nevoie de ajutor. Slujitorul Domnului suferea de o afecţiune gravă

Un preot din Craiova a murit în Italia, iar familia are acum nevoie de ajutor. Slujitorul Domnului suferea de o afecţiune gravă

Preotul din Craiova a murit în Italia la vârsta de 38 de ani

Preotul Radu Călin Marcel, de la Parohia „fântul Ioan Botezătorul“din Enna, Sicilia, în vârstă de 38 de ani, a murit vineri dimineaţa din cauza unor afecţiuni grave. Slujitorul Domnului a lăsat în urmp doi copii, o fetiţă de 13 ani şi un băiat de 8 ani, iar familia are acum nevoie de ajutor.

Părintele Radu Călin Marcel era foarte apreciat în Italia şi s-a implicat în viaţa comunităţii locale. „În această dimineaţă, s-a stins din viaţă, la 38 de ani, preotul Radu Călin Marcel, de la Parohia ”Sfântul Ioan Botezătorul” din Enna, Sicilia. Era suferind de o afecţiune gravă si a lăsat în urma sa doi copii, o feitţă de 13 ani şi un băiat de 8 ani. Originar din Craiova, a slujit până în 2013 la Ostrovul Corbului, în Hinova, Mehedinţi, unde a slujit până spre finalul anului 2013 când, la 1 noiembrie, devine preot paroh la parohia Sfântul Ioan Botezătorul din Enna, Sicilia. Ionela Călin si cei doi copilasi  au nevoie de ajutorul nostru, în aceste momente grele. Pentru cei care vor să trimită o anumită sumă de bani, oricât de mică, este pusă la dispoziţie modalitatea de transfer prin Western Union, pe numele Călin Ionela . Adresa este via Croce Valverde 4, Enna. Avem rugămintea ca, dacă doriţi să donaţi, să ne anunţati printr-un mail la adresa petre@italiadiaspora.it, cu numele dumneavoastra si suma trimisa“, a scris Petre Cojocaru pe publicaţia de limba română, italiadiaspora.it.

Preotul Radu Călin Marcel şi-a dorit să fie înmormântat lângă mama lui în oraşul Filiaşi. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările