Slatina: Un doljean a fost împuşcat din greşeală într-o pădure din judeţul Olt

Slatina: Un doljean a fost împuşcat din greşeală într-o pădure din judeţul Olt

Bărbatul a fost împuşcat accidental de un coleg de vânătoare (foto arhiva)

Un bărbat din judeţul Dolj a ajuns de urgenţă ieri la spital, după ce un coleg de-al său l-a împuşcat din greşală. Cei doi veniseră în comuna Ianca din judeţul Olt, pentru a împuşca un porc sălbatic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ianca au fost anunţaţi despre faptul că în lunca Dunării a avut loc un incident prin împuşcare. Agenţii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că în jurul orei 6.00, Florin Cioacă, de 45 de ani, din oraşul Dăbuleni, judeţul Dolj, împreună cu Cristian C., pădurar la Ocolului Silvic Corabia,  Adrian A., Mugurel G. şi Cristian R., toţi din aceeaşi localitate şi Paul E., din comuna Ianca - Olt, au mers la cantonul silvic din lunca Dunării, situat pe raza comunei Ianca, pentru a împuşca un porc sălbăticit.

În timpul căutărilor, arma de vânătoare a lui Adrian (deţinută legal) s-a descărcat accidental şi l-a împuşcat în picior pe Cioacă. Acesta a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni, ulterior fiind transferat la Spitalul nr. 1 Craiova.

„Arma de vânătoare şi 20 de cartuşe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt . Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările