Greşeli comune la uscarea cu foenul care distrug părul. Tehnica indicată pentru a avea o podoabă capilară de invidiat

Greşeli comune la uscarea cu foenul care distrug părul. Tehnica indicată pentru a avea o podoabă capilară de invidiat

Ce greşeli facem atunci când ne uscăm părul cu feonul Foto: eva.ro

Femeile îşi doresc întotdeauna să aibă o podoabă capilară de invidiat, însă fac anumite greşeli în momentul în care îşi usucă părul cu foenul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Specialiştii ne recomandă să nu folosim foenul la ultima treaptă de temperatură şi întotdeauna să păstrăm o distanţă de 10 centimetri între aparat şi şuviţe. „În momentul în care ieşiţi din duş este important să absorbiţi apa cu ajutorul unui prosop. Este bine de ştiut că atunci când  folosiţi uscătorul la intensitatea maximă cu siguranţă firele de păr se vor arde. Foenul folosit în exces are efect de ardere dacă nu este ţinut la 20 de centimetri de cap“, a spus medical Natalia Mitroi.
 
Cum ne dăm seama că facem greşeli când ne uscăm părul:
 
- Părul, când este ud, trebuie întins cu ajutorul pieptenului. Peria nu trebuie folosită decât în momentul în care părul este aproape uscat. Indicat este să folosiţi o perie cu fire naturale, nu din metal, deoarece se încing în timpul uscării cu foenul şi pot arde părul.
 
- În momentul în care folosiţi uscătorul este indicat să împărţiţi părul în două părţi: una de la creştet până la nivelul sprâncenei, iar alta de la vârful urechii până la baza părului. Astfel veţi reuşi să nu ardeţi părul, iar podoaba capilară va fi una de invidiat.
 
- Produsele cosmetice trebuiesc aplicate pe secţiuni pe păr pe măsură ce alegeţi să uscaţi cu foenul.
 
- Persoanele care se apleacă atunci când folosesc uscătorul de păr fac cea mai mare greşeală. Aerul trebuie orientat mereu în direcţia firului de păr.
 
- Femeile nu au răbdare de cele mai multe ori când folosesc usătorul de păr, însă nici nu ştiu care este tehnica corectă de uscare, care nu este deloc dificilă. Este indicat să ţineţi aparatul astfel încât aerul cald să usuce şuviţele de la rădăcină spre vârfuri.
 
Medicii au mai precizat că majoritatea aparatelor au trei trepte de uscare, iar persoanele care nu au părul aspru şi des trebuie să folosească temperatura cea mai mică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările