VIDEO Constanţa a sărbătorit Centenarul alături de nume mari: Veta Biriş şi Dinu Iancu Sălăjanu, acompaniaţi de Orchestra Simfonică Bucureşti

VIDEO Constanţa a sărbătorit Centenarul alături de nume mari: Veta Biriş şi Dinu Iancu Sălăjanu, acompaniaţi de Orchestra Simfonică Bucureşti

Centenarul, la Constanţa FOTO Mariana Iancu

Piaţa Ovidiu a fost plină sâmbătă seara de constănţeni şi turişti care au venit să serbeze împreună Centenarul prin muzică, dans şi momente artistice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul-eveniment „Sub semnul Centenarului” a strâns laolaltă mari nume ale cântecului popular, violonişti, dansatori populari şi balerini. 
 
De departe, Veta Biriş, Aneta Stan şi Dinu Iancu Sălăjanu au fost aplaudaţi minute în şir de spectatori, care au cântat alături de ei „Treceţi batalioane române Carpaţii“, „Aşa-i românul“, „Noi suntem români“.
 
Invitatul special al serii a fost violonistul Gabriel Croitoru, care a adus la malul mării celebra vioară a lui George Enescu. 
 
Pe timpul spectacolului, clădirea Muzeului de Istorie şi Arheologie Constanţa a fost luminată în culorile tricolorului, iar proiecţiile au continuat cu imagini de pe front sau naţionale. Spectacolul s-a terminat târziu, în noapte, cu un impresionant foc de artificii.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările