Tűrkish Airlines a deschis linia Constanţa - Istanbul şi retur, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Tűrkish Airlines a deschis linia Constanţa - Istanbul şi retur, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Compania turcă a deschis ruta Constanţa - Istanbul de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu FOTO T.A.

Programul Tűrkish Airlines va cuprinde 3 zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri şi duminică. Orarul este acelaşi, indiferent de zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania aeriană Tűrkish Airlines a deschis relaţia Istanbul – Constanţa – şi retur pe Aerportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa. Prima cursă a aterizat vineri, 7 iunie, la ora 11, având la bord pasageri reprezentanţi ai companiei aeriene turce, oameni de afaceri, ziarişti din Turcia.

Programul Tűrkish Airlines va cuprinde 3 zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri şi duminică. Orarul este acelaşi, indiferent de zi. Avionul pleacă de la Istanbul la ora 13.05 şi ajunge la Constanţa la ora 14.15. De la Constanţa, cursa decolează la ora 15.15 şi ajunge la Istanbul la ora 16.25. Biletul de avion costă 99 euro.

Compania turcă a revenit asupra deciziei de a renunţa la cursele de pe Kogălniceanu. Noua relaţie aduce oportunităţi noi pentru revigorarea turismului de afaceri şi de plăcere spre litoralul românesc, dar este de bine venit şi pentru călătoriile românilor care nu mai sunt nevoiţi să treacă prin aeroportul din Otopeni.

Odată cu deschiderea liniei directe Istanbul - Constanţa, Tűrkish Airlines a mai bifat două inaugurări pe rutele Marsilia - Franţa şi Al Qassim – Arabia Saudită.

Orarul pe anul 2013 al Aeroportului Mihail Kogălniceanu cuprinde zborurile companiilor Ryanair şi Tűrkish Airlines.

Compania low cost Ryanair operează pe relaţia Italia, cu destinaţiile Pisa, Milano şi Bergamo, iar Tűrkish Airlines – pe relaţia Turcia, cu destinaţia Istanbul.

Vă mai recomandăm

FOTO Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu reia cursele la 26 martie

Mort din faşă. Tűrkish Airlines renunţă la zborurile de pe Kogălniceanu

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările