Primăria Constanţa vrea să transforme şi Zona peninsulară în şantier: vor fi montaţi stâlpi şi va fi înlocuit pavajul

Primăria Constanţa vrea să transforme şi Zona peninsulară în şantier: vor fi montaţi stâlpi şi va fi înlocuit pavajul

Zona Peninsulară FOTO Primăria Constanţa

Primăria Constanţa anunţă că Zona peninsulară va reintra în reabilitare. Va fi refăcut pavajul, vor fi montate indicatoare rutiere, bariere şi stâlpi.

Primăria Constanţa anunţă că, pe o parte, derulează proiectul cu finanţare europeana “Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II“ prin care se vor reamenaja 27 de străzi, în lungime totală de 2679 m, pe de altă parte, cu finanţare de la bugetul local, se va reface pavajul realizat în etapa I în zonele în care a fost deteriorat de traficul auto. Valoarea totală a proiectului este de 26.443.554,43 lei. 
 
În contextul acestor proiecte de creştere a atractivităţii zonei peninsulare şi pentru a crea premisele dezvoltării zonei şi creşterea numărului de vizitatori, prin sporirea gradul de siguranţă şi reducerea poluării, Consiliul Local a aprobat prin hotărârea nr. 294 Regulamentul de acces în Zona peninsulară în luna august a acestui an. 
 
Măsurile de punere în practică a regulamentului cuprind montarea de indicatoare rutiere, bariere, stâlpi şi bolarzi retractabili. Aceste măsuri au fost aprobate în cadrul Comisiei de circulaţie cu avizul Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, urmând a fi puse în operă treptat pe măsura efectuării lucrărilor în teren aşa cum este prevăzut în avizul sus menţionat.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările