Căutări în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. O femeie a dispărut UPDATE

Căutări în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. O femeie a dispărut UPDATE

Canalul Dunăre-Marea Neagră, zona Sala Sporturilor Medgidia

Salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au fost alertaţi în legătură cu faptul că o persoană a căzut în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Femeia este internată în spital în stare gravă.
 
UPDATE: Persoana dispărută în apă a fost găsită. Este vorba despre o femeie de aproximativ 60 de ani. Medicii efectuează protocolul de resuscitare. Victima este transportată cu elicopterul SMURD la spital. 
 
Alarma s-a dat în dimineaţa zilei de duminică, 8 mai. Persoana ar fi căzut în apă în zona Sălii de Sport din municipiul Medgidia.
 
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Dobrogea - Detaşamentul Medgidia, inclusiv o ambarcaţiune şi elicopterul SMURD.
 
În urmă cu o săptămână, tot în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona kilometrului 39, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au descoperit plutind trupul unei femei de aproximativ 45-50 de ani. cadavrul era într-o stare avansată de putrefacţie. 
 
 
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările