Fără a exagera, am dat peste prima curăţătorie premium din Constanţa şi aveam să constat că expresia “curăţătorie premium” are acoperire totală.

Se cheamă Vaneco şi are un punct de colectare undeva în Faleză Nord. M-a surprins numărul de camere de supraveghere de la locaţie dar am fost lămurită de managerul general Valentin Lupoae: “Avem 11 camere conectate în sistem, atât în halele de producţie cât şi la acest punct de pe strada Unirii 35,  fiindcă există lucruri valoroase pe care oamenii le aduc la noi şi vrem să le oferim siguranţă totală”.

Intrigată de expresia “hale de producţie” am vrut să aflu ce anume “produce” acest Vaneco. “Producem haine curate si aromate, cu tehnologii şi substanţe ecologice de la institute de cercetare celebre din Germania, Italia, Spania şi America”, spune Valentin Lupoae.

Adevărul este că folosim des expresia “miroase a curat” sau a “rufe curate” fără să ne gândim ce este în spatele acestei afirmaţii. De curiozitate mergeţi, măcar o dată, la Punctul Vaneco din Faleză Nord să vedeţi cum este mirosul de curat. Pur şi simplu înăuntru miroase a curat.

“Am ales lucrul la cel mai înalt standard fiindcă ne place să lucrăm cu oameni care au pretenţii de la noi.  Faimosul Institul German de Cercetare a Chimiei Textilelor Kreussler, ne furnizează o gamă ultra-profesională de substanţe cu care putem scoate pete imposibile. Noi am fost primii convinşi de sloganul pe care l-am ales: Ce-i murdar, curat ramane! Este amuzant când oamenii care ne aduc lucruri imposibil de curăţat, la ei acasă, pleacă zâmbind dar şi foarte uimiţi”, afirmă managerul Vaneco Valentin Lupoae.

 

 Text de Diana Bineaţă