ADMITERE LICEU 2014 CONSTANŢA Elevii de top ai Constanţei. Clasamentul liceelor poate fi consultat pe adevarul.ro

ADMITERE LICEU 2014 CONSTANŢA Elevii de top ai Constanţei. Clasamentul liceelor poate fi consultat pe adevarul.ro

Învăţământ de top la Constanţa FOTO Adevărul Constanţa

Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, după ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria-Alexandra Dumitriu, Ferda Memet şi Claudiu-Mihai Popa de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa, Ioana Ilie de la Şcoala Gimanzială nr. 7 Remus Opreanu Constanţa şi Lia-Cristina Popescu de la Şcoala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir Constanţa sunt cei 5 elevi care au obţinut media maximă la admiterea în liceu.

Următoarea medie a fost 9,97, care a fost obţinută tot de 5 elevi, printre care şi Andreea Pascu de la Şcoala Gimnazială Mircea Eliade din Cernavodă - eleva cu cea mai mare medie din afara reşedinţei de judeţ. Absolvenţii clasei a VIII-a au la dispoziţie un număr de 139 specializări la cele 58 licee din judeţul Constanţa.

Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, după ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro. Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ ocupă primul loc în Constanţa.

Absolvenţii de clasa a VIII-a care se înscriu zilele acestea, până pe 8 iulie, la liceele dorite, pot să consulte şi topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, în funcţie de ultima medie de admitere, de la fiecare specializare, cu ajutorul unei aplicaţii marca admitereliceu.ro, care se va folosi de statisticile de la admiterea de anul trecut, ultimele medii de admitere de la fiecare liceu şi de notele pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională de anul acesta.

Ierarhia elevilor a fost publicată joi seara de Ministerul Educaţiei pe site-ul admitere.edu.ro.
Iniţial se anunţase că pe 4 iulie mediile finale la Evaluarea Naţională 2014 şi practic cele de la admitere liceu vor fi publicate oficial, inclusiv online, pe edu.ro, pe site-ul admiterii la liceu 2014.

Elevii pot deja să vadă unde se situează în clasamentul pe judeţ în ceea ce priveşte media dintre rezultatele de la Evaluarea Naţională 2014  (75%) şi notele din gimnaziu (25%), mai exact media de intrare la liceu, care le va decide soarta în următorii patru ani.

 
Anul trecut, adevarul.ro a prezentat topul celor mai bune colegii din ţară, top 3 licee, în funcţie de o serie de criterii, precum ultima medie de admitere din 2013, rezultatele la olimpiade, profesori de top etc. Acestea sunt liceele foarte bune, cu tradiţie, pe care se bat mulţi elevi. 
 
Cele mai bune trei licee din Constanţa în funcţie de mediile de admitere, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat de anul trecut şi rezultatele la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale sunt, conform topului realizat anul trecut de adevarul.ro, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Liceul Teoretic „Ovidus“ şi Liceul Teoretic „Traian“.
 
Vă mai recomandăm

ADMITERE LICEU 2014 CONSTANŢA Topul liceelor după mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, din Constanţa

Topul celor mai bune trei licee din judeţul Constanţa: „Mircea“, „Ovidius“, „Traian“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: