Ziua #22 de proteste la Cluj: „Azi sărbătorim în Piaţa Unirii”

Ziua #22 de proteste la Cluj: „Azi sărbătorim în Piaţa Unirii”

Clujenii sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii. FOTO: Florina Pop

Câteva zeci de persoane protestează pentru a 22-a zi în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. „Este prima victorie importantă a protestelor, după mai bine de o lună de la începerea lor”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

UPDATE 21.00 Oamenii au plecat pe la casele lor şi au promis că se întorc. ziua următoare.     
 
UPDATE 20.15 Cei circa 100 de protestatari au cântat Imnul Naţional. Apoi au început să scandeze: „Demisia!”, „Rezistăm, nu capitulăm”, „Jos, Guvernul!”. „Aici vom fi zi de zi!”.  
 
UPDATE 19.51  Circa 50 de protestatari se află în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. 
Protestul de marţi seara începe la ora 20.00, fiind vorba despre o zi specială. „Azi sărbătorim în Piaţa Unirii” – se arată pe pagina de Facebook a manifestaţiei. 
„OUG 13 a fost, azi, respinsă în Parlament. OUG 14 a fost adoptată. Este prima victorie importantă a protestelor, după mai bine de o lună de la începerea lor.
Am arătat că suntem puternici. Am arătat că ştim să reacţionăm atunci când Puterea face abuzuri. Am arătat că suntem mulţi. Am arătat că vrem şi suntem dispuşi să ne susţinem cauza, în ciuda gerului, a programului încărcat al fiecăruia dintre noi, a tupeului politicienilor.
Astăzi, merităm să sărbătorim prima noastră victorie! De mâine, vom continua să #rezistăm!”, arată organizatorii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările