VIDEO Emil Boc se ţine de bancuri : „După pandemie, o să fim ca la 20 de ani, vorba cântecului de la Voltaj, fără griji şi fără bani”

VIDEO Emil Boc se ţine de bancuri : „După pandemie, o să fim ca la 20 de ani, vorba cântecului de la Voltaj, fără griji şi fără bani”

Emil Boc a făcut o transmisiune pe Facebook din centrul oraşului de Ziua Naţională.

Inaugurarea iluminatului de sărbători în piaţa centrală a oraşului a fost condimentată cu câteva bancuri spuse de primarul Emil Boc într-o transmisiune pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emil Boc a prezentat într-o transmisiune live pe Facebook, de Ziua Naţională a României, iluminatul ornamental de sărbători, ocazie cu care a făcut o tură prin centrul oraşului.
Primarul a adus aminte de gripa spaniolă cu care s-a confruntat lumea în perioada în care s-a născut România Mare şi a vorbit despre situaţia pandemiei la Cluj-Napoca. 
Piaţa Unirii, unde primarul a aprins iluminatul de sărbători, a fost goală, nefiind anunţat niciun eveniment. De asemenea, anul acesta nu se va organizat un târg de Crăciun. 
El a mai menţionat că „avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră să respectaţi regulile sanitare”
 

Vorba cântecului lui Călin Goia de la Voltaj

 
Primarul oraşului a inserat şi câteva bancuri la finalul în transmisiunii: 
Emil Boc: „După pandemie, o să fim ca la 20 de ani. Adică după vorba cântecului lui Călin Goia de la Voltaj, fără griji şi fără bani. Acum sper să fim cu bani totuşi după pandemie chiar dacă grija pentru locurile de muncă este una foarte mare şi prezentă. Iar tot ce facem noi este să menţinem ş să aducem locuri de muncă la Cluj, pentru că nu dorim să trecem dintr-o criză sanitară într-o criză economică.
 
 
 
Au urmat şi alte bancuri:
„N-am crezut niciodată că o să mă duc la bancă cu mască, o să cer bani şi o să şi primesc.
Iată că asta ne-a adus pandemia, mai în glumă mai în serios, masca aceasta este elementul de siguranţă major pe care noi putem să-l avem în momentul de faţă”, a spus Boc.
Seria de bancuri nu s-a oprit aici: 
„Nicio femeie din lume nu a reuşit să ţină bărbaţii departe de stadioane, baruri, să nu poată să meargă la bere cu prietenii, aşa cum a făcut COVID-19. Ceva adevăr şi în asta dar până la urmă este important că suntem bine şi sănătoşi”.
 

„Suntem îngrijoraţi, dar nu panicaţi”

Primarul a făcut o tură prin centrul oraşului pentru a verifica iluminatul ornamental. 
Boc a mai susţinut că gradul de infectare cu COVID-19 la Cluj-Napoca este „sub control”, existând o tendinţă de scădere: „Suntem îngrijoraţi, dar nu panicaţi”. Boc a susţinut că nu e cazul de introducere a carantinei.   Gradul de infectare în municipiu trece un pic de 7 la mia de locuitori, a mai spus edilul. 
 
Pe pagina de Facebook, primarul a postat:
„La mulţi ani, România!
Dragi clujeni, sper că iluminatul deschis azi să vă aducă un pic de optimism şi să trecem mai repede peste această perioadă atât de dificilă!
Vă rog să respectaţi în continuare măsurile dispuse de către autorităţi - distanţare fizică, mască, igienă - pentru a proteja sănătatea fiecăruia dintre noi precum şi pentru a apăra locurile de muncă!”
 
Vă mai recomandăm 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările