Viceprimăriţă din Cluj dansează sexy pe o manea cu interlopi. Cum devine viral o ştire falsă

Viceprimăriţă din Cluj dansează sexy pe o manea cu interlopi. Cum devine viral o ştire falsă

Interlopul clujean Nelson Mondialu este protagonistul manelei. FOTO: captura video

Viceprimăriţa din comună clujeană Aşchileu dansează sexy în videclipul unei manele, alături de interlopul Nelson Mondialu. Ştirea difuzată de un portal naţional de ştiri a devenit în scurt timp viral. În filmare apare o doamnă cu eşarfă tricoloră la brâu, iar în versurile manelei se vorbeşte despre „primăriţă”. Deşi ştirea a fost preluată de mai multe siteuri de ştiri, nimeni nu a verificat cine este doamna din imagini.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O viceprimăriţă din Cluj apare într-un videoclip alături de Nelson Mondialu şi Bogdan de la Cluj. Liberala Liana Tămăşiu, viceprimăriţa comunei Aşchileu, judeţul Cluj este uşor de recunoscut în videoclip, pentru că poartă cu mândrie tricolorul la brâu şi se unduieşte pe ritmuri de manele”-  Ştirea a apărut vineri, în jurul amiezii, pe portalul romaniatv.ro. Informaţia a fost preluată, în scurt timp, pe nemestecate de siteuri naţionale precum ziarelive.ro, ziare.com, onlinereport.ro, stiri-actuale.ro, dar şi de publicaţii locale precum jurnalmm.ro şi stiridecluj.ro. 

Articolul este completat şi cu videoclipul manelei în care apare, la un moment dat, o doamnă care poartă la brâu o eşarfă tricoloră şi dansează alături de Nelson Mondialu. Chiar versurile manelei fac referire la „primăriţă” fără a se menţiona vreun nume. Articolul a fost share-uit pe Facebook devenind, în scurt timp, viral.  

„Persoana din videoclip nu sunt eu, ci este soţia unui consătean. Nici măcar nu semănăm. Femeia este blondă, iar eu sunt brunetă. Nu e nici o asemănare de nume”, 
Liana Tămăşiu, viceprimăriţa din Aşchileu

A fost sau n-a fost viceprimăriţa

În ciuda faptului că articolul a fost preluat, citând sau necitând sursa iniţială, de mai multe publicaţii, niciuna dintre acestea nu a verificat informaţia. „Jurnaliştii” au considerat că este clar: dacă femeia din clip are eşarfă tricoloră şi maneliştii cântă despre o primăriţă, cu siguranţă protagonistă este liberala Liana Tămăşiu. 

„Persoana din videoclip nu sunt eu, ci este soţia unui consătean. Nici măcar nu semănăm. Femeia este blondă, iar eu sunt brunetă. Nu e nici o asemănare de nume”, a declarat, pentru „Adevărul”, viceprimăriţa Liana Tămăşiu. Liberala susţine că nu a fost sunată de niciun jurnalist pentru a verifica informaţia. În schimb, au sunat-o superiorii de la Cluj.  

Doamna care apre în clip alături de Nelson Mondialu nu este viceprimăriţa din Aşchileu.

„Voi da în judecată publicaţiile”

„Mi-au cauzat prejudicii de imagine aceste ştiri. M-au sunat, ieri, superiorii de la Cluj să mă întrebe cum dansez cu lumea interlopă şi cu maneliştii în videoclipuri. O să dau în judecată ziarele care au scris, cât şi pe cei are au produs maneaua”, a susţinut Tămăşiu.

Probleme din cauza clipului va avea şi secretara comunei, Onorica Tămaş. „Nu este viceprimăriţa în videoclip. A fost o porcărie. E o doamnă din comună care nu are nicio legătură cu primăria. Ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat şi am vrea să se rectifice ştirile”, susţine secretara. Se pare că ea a fost de acord cu împrumutarea eşarfei tricolor celor de la casa de producţie – care a realizat maneua. „Le-au dat de la primărie eşarfa tricoloră, fără să ştie la ce le foloseşte”, a susţinut viceprimăriţa. 

 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările