S-a furat ambulanţa. O echipă medicală aflată în misiune în centrul Clujului a rămas fără maşină

S-a furat ambulanţa. O echipă medicală aflată în misiune în centrul Clujului a rămas fără maşină

Ambulanţa a fost recuperată. FOTO: Adevărul

Şoferul unei ambulanţe aflate, sâmbătă, în jurul orei 13.30, la o intervenţie pe strada Dacia din Cluj-Napoca a constatat că un bărbat s-a urcat în maşină şi a plecat. Acesta a fugit după autoutilitară şi a reuşit s-o recupereze în timp ce  infractorul aştepta la semafor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, în jurul orei 13.30, un angajat al unei unităţi medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a sesizat faptul că, autospeciala pe care îşi efectua serviciul, i-ar fi fost sustrasă de către o persoană de sex masculin. În fapt, bărbatul, şofer al autospecialei de ambulanţă, a relatat organelor de poliţie faptul că, aflându-se la o intervenţie pe strada Dacia, din municipiul Cluj-Napoca, a lăsat autovehiculul cu motorul pornit şi cu cheia în contact. În acest context, un bărbat care se afla în zonă, s-ar fi urcat în autospecială şi s-ar fi deplasat cu aceasta circa 150 de metri.
 
L-a prins la semafor 
 
Şoferul a reuşit să ajungă autospeciala la semaforul aflat la intersecţia străzilor Dacia cu Horea. Astfel, a intrat în posesia acesteia, luând cheile din contact, moment în care bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, a coborât din autovehicul şi a plecat de la faţa locului. În urma incidentului, şoferul autospecialei a anunţat organele competente cu privire la cele întâmplate şi şi-a continuat misiunile, neexistând prejudicii în cauză. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul, precum şi pentru identificarea persoanei în cauză şi luarea măsurilor legale faţă de aceasta.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările