Interpelare la Boc pentru centura Clujului

Interpelare la Boc pentru centura Clujului

Centura ocolitoare a Clujului va deveni funcţională în luna iulie a acestui an.

Deputatul independent Mircia Giurgiu va depune, luni, o interpelare la cabinetul premierului Emil Boc, prin care va cere lămuriri cu  privire la triplarea costurilor lucrărilor la centura Vâlcele - Apahida.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 150 de milioane de euro au ajuns să coste lucrările la 23,6 kilometri de şosea, de trei ori mai mult faţă de valoarea adjudecată în anul 2006. Problema a fost ridicată, ieri, într-o conferinţă de presă susţinută de Mircia Giurgiu la Cluj-Napoca. Giurgiu a reclamat şi faptul că termenul de finalizare a lucrării s-a decalat cu aproape un an. „Ştim că e criză, că se taie salariile, că e greu. Şi atunci de ce să risipim banii? Vreau lămuriri, vreau să ştiu de ce pe panoul afişat pe şantier apare valoarea de acum şi nu cea iniţială", a cerut Mircia Giurgiu.

În replică, Ion Pantelimon, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, a spus doar atât: „Aşa ştie domnul Giurgiu să calculeze. Nu s-au depăşit indicatorii din 2009".

„Eu  nu calculez, eu doar constat. Şi semnalez neregulile", a adăugat deputatul Giurgiu.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările