IGPR: Zeci de percheziţii la suspecţi de contrabandă cu tutun

IGPR: Zeci de percheziţii la suspecţi de contrabandă cu tutun

Poliţia a descins la 55 de adrese FOTO Adevărul

Zeci de poliţişti au descins marţi dimineaţă în Bucureşti şi în 5 judeţe, printre care şi Călăraşi, la 55 de adrese, într-un dosar penal de contrabandă cu produse accizabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 17 decembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Braşov, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează 55 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Braşov, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Vâlcea şi în municipiul Bucureşti.
 
Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada ianuarie 2018 - decembrie 2019, mai multe persoane ar fi deţinut la domiciliile lor sau în alte locaţii cu destinaţie specială de depozitare, tutun, pe care ulterior l-ar fi comercializat către persoane din toată ţara,  deşi cunoşteau faptul că acesta provine din contrabandă.
 
Alături de poliţişti din cadrul I.P.J. Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi poliţişti  din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene pe raza cărora se vor desfăşura percheziţiile, Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, precum şi luptători din cadrul S.I.A.S. – I.G.P.R., Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bucureşti şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Directiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: