Dosarele complete pentru o locuinţă sociale se primesc până pe 18 iulie

Dosarele complete pentru o locuinţă sociale se primesc până pe 18 iulie

Solicitanţii unei locuinţe sociale trebuie să-şi actualizeze dosarele FOTO Adevărul

Solicitanţii de locuinţe sociale din Călăraşi au timp până la 18 iulie să-şi completeze dosarele pentru obţinerea unei case de la Primărie. Autorităţile au anunţat că cei care nu au actele complete nu vor fi luaţi în considerare.


„Având în vedere prevederile  Hotărârii de Consiliul Local nr. 56 din 31.03.2016,  respectiv  Anexa nr. 5 privind Actele justificative pentru obţinerea  unei locuinţe sociale,  vă aducem la cunoştinţă că termenul pentru completarea/actualizarea dosarelor de locuinţă socială se prelungeşte până la data de 18 iulie 2016”, a transmis Primăria Călăraşi.

Funcţionarii spun că cei interesaţi vor trebui să depună inclusiv declaraţia notarială, certificatul fiscal şi adeverinţA S.P.C.T.A.F.L Călăraşi.  Dosarele care nu vor fi completate/actualizate vor fi înscrise în  categoria dosarelor incomplete. Cei interesaţi pot obţine mai multe relaţii suplimentare la Compartimentul de Fond locativ din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi sau pe site-ul  primariacalarasi.ro LOCUINŢE- FOND LOCATIV.
 

Vă recomandăm şi:

Beneficiarii de locuinţe sociale, obligaţi să-şi actualizeze dosarele. 7 iunie, termenul-limită

Solicitanţii de locuinţe sociale, chemaţi la Primărie cu documente justificative

Primăria Galaţi demarează lucrările la un cartier de locuinţe sociale in Micro 17

Blocul de locuinţe sociale trebuie finalizat până în noiembrie. În caz contrar Braşovul pierde finanţarea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările