Tren cu zeci de călători, oprit pe câmp. Locomotiva defectă a fost înlocuită după o oră VIDEO

Tren cu zeci de călători, oprit pe câmp. Locomotiva defectă a fost înlocuită după o oră VIDEO

Sursa foto: Dumitru Gîrbăcea, Centrul de Consiliere Civică

Un nou incident bifat de CFR Călători provoacă întârzieri în traficul feroviar şi, implicit, nemulţumirea călătorilor. Locomotiva trenului IR 12574 care circula din direcţia Galaţi spre Bucureşti s-a defectat în câmp, la circa 15 km de gara Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Garnitura feroviară Galaţi - Bucureşti, cu câteva zeci de călători, a aşteptat aproape o oră schimbarea locomotivei şi reluarea cursei spre staţia Buzău, apoi Gara de Nord.
 
Potrivit unor călători din trenul IR 12574, garnitura a oprit în apropiere de satul Tăbărăşti. Este a doua oară în această săptămână , spun oamenii, când în urma defecţiunilor tehnice trenul rămâne blocat între staţii.
 
”Trenul a oprit la circa 15 kilometri de Buzău, în jurul orei 16.40. Nimeni nu ne-a spus ce s-a întâmplat, care este motivul staţionării", ne-a declarat Dumitru Gîrbăcea, reprezentant Centrul de Consiliere Civică. 

Acesta a solicitat explicaţii companiei feroviare, în numele ONG-ului pe care îl conduce, însă nu a primit niciun răsopuns.
 
Sursa video: Dumitru Gîrbăcea, Centrul de Consiliere Civică
 
Trenul şi-a reluat cursa în jurul orei 16.45, după ce locomotiva defectă a fost înlocuită. Garnitura a figurat cu o întârziere de o oră, pe panourile informative din Gara CFR Buzău. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările